17 maj 2024
19:00

Gnosjö IF

Oerhört skön seger mot Gnosjö IF

I kvällens seriematch tog Röttåvitt äntligen en seger mot Gnosjö med 1-0 efter 1-0 i halvlek. Det var ett helt annat lag som klev ut på hovet idag jämfört med senaste matchen mot Ljungby. Det syntes redan när killarna gick ut på planen. Första halvlek var ställningskrig men i 27 min får vi en frispark där Rasmus med precision slår den bakom backlinjen och där tar Hampus en löpning och hinner före målvakten och styr in den.
Andra halvlek trycker Gnosjö på i början men vi håller ställningarna. Successivt tar vi över och visst skulle vi gjort 2 mål men stolpe och räddning på mållinjen av en utespelare var emot. Skall man kritisera något så är det att vi måste göra mål på de chanserna. Vi tar med oss denna laginsatsen och laddar för nästa tuffa utmaning dvs Råslätt hemma.
Bäst idag utan tvekan var GG i målet som höll ”Sepp Maier klass” idag även Rasmus, Olof och VP visade att de är spelare av hög Div. 4 klass.
Målskytt: Hampus